Dirk Jan Verdoorn – Verdoorn Bedrijfstrainers

Dirk Jan Verdoorn

Directeur/trainer van Verdoorn Bedrijfstrainers
Geboren op 17 maart 1960 in Gouda
Getrouwd met Sissi, 2 dochters.
Sinds 1982 wonend en werkend in en vanuit Lelystad.

Verdoorn Bedrijfstrainers bestaat sinds 1992 en werkt voor Flevolandse bedrijven, woningcorporaties en een aantal grote dienstverleners door heel Nederland. Wij verzorgen trainingen en coaches op het gebied van management, communicatie, persoonlijke ontwikkeling en verkoop. Altijd met de bedoeling om het plezier in het werk en de effectiviteit voor mens en bedrijf te verbeteren.

Sinds 2010 proberen we te werken waar  we wonen en werken al onze medewerkers vanuit huis of bij de klant op locatie. We onderscheiden ons in het trainen van vaardigheden, houding en gedrag vanuit het individu, zodat de getrainde en het bedrijf er beter van wordt.

Ik onderneem vanuit het idee dat als je doet wat je leuk vind, je altijd succes hebt.. Dat geldt niet alleen voor mij maar ook zeker voor mijn medewerkers. Ook zij hebben contacten opgebouwd met de klanten waar zij zich bij thuis voelen en waar zij trainingen geven waar zij goed in zijn

Naast mijn werk houd ik van wedstrijdzeilen, schaatsen, hardlopen en mountainbiken. Ik ben het liefst voortdurend in beweging.

Dirk Jan Verdoorn

Verdoorn Bedrijfstrainers

www.bedrijfstrainers.nl

0320-245550

06-53789300

Voorzitter sinds 1 januari 2016

Delen