Michael Top – Top & Top

Michael Top

Geboren op 02-07-1986 te Lelystad.

Sinds 1986 woonachtig in Lelystad.

Relatie met Merle

Interesses: Schoonmaak, Ondernemen, Autosport & Hockey

Als vrijwilliger actief in de bouw- en sponsorcommissie van de plaatselijke hockeyvereniging

Lid van SOIL sinds 2009, tevens lid van Bedrijfskring Lelystad

Na de MAVO in de avonduren diverse vakgerichte cursussen gevolgd.

Al op veertienjarige leeftijd startte Michael met TOP & TOP schoonmaak en onderhoud. In eerste instantie met het reinigen van computers en toetsenborden. Daar waar reguliere schoonmaakbedrijven dit onderdeel -gezien de bedrijfsrisico’s- uitsluiten, was er indertijd een enorme behoefte aan een specialist op dit gebied. Nadat er echter steeds meer producten op de markt kwamen om deze apparatuur zelf te onderhouden, werd de focus van het bedrijf verlegd naar reguliere schoonmaak.

Links:

http://nl.linkedin.com/in/michaeltop

twitter: @michaeltop86

www.topentop.nl

Na een paar jaar trad ook Damian J. Top Boyle toe tot het bedrijf. Het reguliere schoonmaakwerk werd uitgebreid met facilitaire ondersteuning. Simpele werkzaamheden die de werknemer en werkgever veel tijd en geld kosten, zoals het vervangen van lampen en het bestellen en aanvullen van sanitaire benodigdheden. Maar ook glasbewassing, vloerreiniging, gevelreiniging, bouwprojecten, VVE, projectmanagement en het uitvoeren van speciale projecten zoals schoonmaak voor en na evenementen worden door TOP & TOP verzorgd. Het aanstellen van een beheerder voor een (particuliere) woning of bedrijfspand is een geheel nieuwe dienstverlening. Panden die voor langere tijd leegstaan hebben ook onderhoud nodig. Ook voor particulieren geldt dat, wanneer men bijvoorbeeld voor langere tijd in het buitenland verblijft, professionele zorg voor de woning ingehuurd kan worden.

TOP & TOP richt zich op het Midden en Kleinbedrijf waar een totaal advies ten aanzien van schoonmaak en onderhoud wordt afgegeven. De gehele dienstverlening is te vinden op de geheel nieuwe website www.topentop.nl.

Zaken doen met TOP & TOP betekent dat het altijd TOP in orde komt.

Delen